İSTANBUL / ATAŞEHİR - Esatpaşa Anaokulu

May

İstanbul Veli Akademileri Projesi kapsamında Özel Eğitim Uzmanı Tarık AKAY tarafından ''Çocuklarda Davranış Problemi'' konulu seminer düzenlendi. Katılımlarından dolayı Sayın Tarık AKAY'a ve değerli velilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuz bünyesinde gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resim yarışması sonuçlandı. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

Birleşmiş Milletler tarafından tüm dünyada otizm konusunda farkındalık yaratmak ve otizm ile ilgili sorunlara çözüm bulmak amacıyla, 2 Nisan “Dünya Otizm Farkındalık Günü” olarak ilan edilmiştir.

Mrt

‘Çocuklarımız İlk Yardımla Daha Güvende’ projesi kapsamında Şayeste Doğan tarafından öğrencilerimize ve velilerimize İlk Yardım Semineri verilmiştir.

Ara

Proje ile ilgili ailelerin bilgilendirilme süreçlerinde kullanılacak; haber mektubu, bülten, broşür gibi hazırlıklar yapıldı.

Ara

Ailelerin ve çocukların birlikte katılım göstereceği faaliyet planlandı. Ailelere çocuklarıyla birlikte bilmece kartı yapma çalışması verildi.

Ara

Çocukların sözel dil becerilerini geliştirmeye yönelik yürütülen Türkçe Dil Etkinliğine aileler gözlemci olarak katıldı. Etkileşimli kitap okuma çalışmaları hakkında veliler bilgilendirildi. Örnek okuma etkinliği eğlenerek tamamlandı.

Ara

İstanbul Veli Akademileri Projei kapsamında Klinik Psikolog/Uzman Pkolojik Danışman Sn. Ersin ERDOĞAN tarafından ''Davranış Problemleri'' konulu seminer verilmiştir. Ersin ERDOĞAN'a ve katılım sağlayan velilerimize okulumuz adına teşekkür ediyoruz.

Aramızdan ayrılışının 85.yılında Atamız'ı saygı ve minnetle anıyoruz.